Your Walt Disney World Information Station
Results 1 to 12 of 12
Technical Support Discuss Error after posting in the Community Center forums; Each time after a I post (doesn't matter if it's a PM, thread, or reply) I get a blank screen. In order to see the board again (I just see ...
  1. #1
    tigger_03's Avatar
    tigger_03 is offline C-Ticket Holder
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    138

    Error after posting

    Each time after a I post (doesn't matter if it's a PM, thread, or reply) I get a blank screen. In order to see the board again (I just see a white screen otherwise) I have to remove the specific link from the address bar in my browser, hit enter, and then will be able to see the board. I've restarted my computer, closed and then reopened the browser, and cleaned cookies. It still happens. Just wondering what I'm doing wrong or what.




    Staying on site this year

    Previous trips 1986 & 2003

  2. #2
    disneydame2004's Avatar
    disneydame2004 is offline Celebrate Everyday!
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    5,677
    that's not normal behavior, obviously, for the boards. Can you please tell us what kind of computer (windows/mac), operating system (Vista, windows, OSX, etc) and web browser (internet explorer, firefox, safari, etc.) you are using? It might help diagnose the problem.
    -Pat (Disneydame2004)
    Dream Team Auction Coordinator




    Help make a child smile! Dream Team Project Firstgiving Page

  3. #3
    tigger_03's Avatar
    tigger_03 is offline C-Ticket Holder
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    138
    I didn't think it was normal. That's why I thought it was a problem. I don't problems on any other sites/boards I post on.

    I have a windows computer. It has XP on it. I'm using firefox as explorer has started giving me more trouble. I have better luck using firefox.




    Staying on site this year

    Previous trips 1986 & 2003

  4. #4
    tigger_03's Avatar
    tigger_03 is offline C-Ticket Holder
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    138
    For example....On this thread I would have to remove this part of the link 16475-error-after-posting.html in order to see the board again which takes me back to the specific forum.




    Staying on site this year

    Previous trips 1986 & 2003

  5. #5
    Babby58's Avatar
    Babby58 is offline E-Ticket Holder
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    MA
    Posts
    337
    I'm having a similar issue- every time I post I also get a blank screen. If I hit the back arrow, I get back to the original thread without my post. If I then hit recent posts at the top, my post is there. This just started recently- I'd say in the last month.
    Piglet Rules!!

  6. #6
    tigger_03's Avatar
    tigger_03 is offline C-Ticket Holder
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    138
    Quote Originally Posted by Babby58 View Post
    I'm having a similar issue- every time I post I also get a blank screen. If I hit the back arrow, I get back to the original thread without my post. If I then hit recent posts at the top, my post is there. This just started recently- I'd say in the last month.
    Sorry that you are also experiencing this same thing but I'm glad to know that I'm not alone. It doesn't keep me from posting but it's frustrating at the same time.




    Staying on site this year

    Previous trips 1986 & 2003

  7. #7
    mritty's Avatar
    mritty is offline Fastpass Holder
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Selkirk, NY
    Posts
    803
    Same thing happens to me about 50% of the time that I use Firefox. Never happens when I use IE. Don't know if that's related, or just coincidental. I'm on my laptop PC running Windows XP.

  8. #8
    MandaBella's Avatar
    MandaBella is offline "She who must be loved."
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    24,436
    For awhile I thought I was the only with this problem because every time I brought it up, no one seemed to be experiencing it or had any idea what I was talking about. Finally, tiggerguy mentioned he was having the same problem with his mac and I forget which browser...

    I'm using XP and SeaMonkey. I have since "fixed" the problem for myself. Basically, I just went into my Preferences in my browser and under Advanced I clicked and unclicked various options until I got it to work. For me, I have Java enabled for "Navigator" and "Change Images" only. For other browsers, you'll have to play around to see what works for you.
    Amanda
    always plotting, planning, and looking forward to our next adventure...


  9. #9
    tigger_03's Avatar
    tigger_03 is offline C-Ticket Holder
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    138
    I'll see later if it happens with IE and if I have it happen when I'm on the laptop as well. I just thought if it was something on my end it would happen with other sites as well.




    Staying on site this year

    Previous trips 1986 & 2003

  10. #10
    Refiner's Avatar
    Refiner is offline D-Ticket Holder
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    in the library
    Posts
    235
    the status bar is showing "waiting on skype status" for me

    this is happening in Firefox here (IE crashes on this computer with multiple tabs grrr)

    my skype status should be showing as "offline" because I am not at home right now, but apparently something is breaking down in the communication between skype and vbulletin
    Oooo ... here be dragons! Please visit them.

    (aww trying for more little guys).

  11. #11
    BamaJenn's Avatar
    BamaJenn is offline Disnerd
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The Idea Bag
    Posts
    8,572
    I have this issue in Firefox and Safari on my mac but not in IE. It's probably some sort of coding that is specific to IE to redisplay the page.
    Sometimes all you need is a reminder that out there lies a better place... a better world... a Walt Disney World.
    Visited In: 1983, 1988, 1989 x2, 1991, 1992, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 (passholder), 2007 (x2 x3), 2008, 2009 (x2), 2010, 2011 (x2)
    “Detail is there to make you believe in the reality of the story you’re immersed in.” - Joe Rohde
    Avatar Image Used with Permission from °O°Joe

  12. #12
    tigger_03's Avatar
    tigger_03 is offline C-Ticket Holder
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    138
    I tried posting in IE and didn't have the problem. Now here is the strange thing. In some forums I am still having it and other times I don't. How strange is that?




    Staying on site this year

    Previous trips 1986 & 2003

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •